Palmpaasstokken

Op donderdag 22 april mochten de kinderen van groep 3 en 4 van basisschool De Stapsteen naar het verzorgingstehuis in Maarheeze. Alle kinderen uit groep 3 hadden een prachtig versierde palmpaastak gemaakt…Palmpaasstokken

03-04-2018 09:44 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 22 april mochten de kinderen van groep 3 en 4 van basisschool De Stapsteen naar het verzorgingstehuis in Maarheeze. Alle kinderen uit groep 3 hadden een prachtig versierde palmpaastak gemaakt voor de mensen in het verzorgingstehuis. Ze werden vol verwachting opgewacht. Vervolgens was het tijd om de liedjes te gaan zingen. Dex en Maxime mochten door de microfoon zingen en werden bijgestaan door bijna 80 kinderen op de achtergrond. De bejaarden genoten zichtbaar van dit gebeuren en zongen en bewogen gezellig mee. Hierna was het tijd om de palmpaasstokken uit te delen. De vrijwilligers van het verzorgingstehuis begeleiden hierbij de kinderen. De takken werden blij in ontvangst genomen en hier en er werden knuffels en kussen uitgedeeld.  De kinderen kregen nog een traktatie om vervolgens terug te lopen naar school. Het was een gezellige middag voor jong én oud!

Powered by Blog Grabber