Parking op hoek Norbertinessenlaan-Onderwijslaan

De parking op de hoek van de Norbertinessenlaan en Onderwijslaan maakt voortaan deel uit van de blauwe zone. Er geldt een maximale parkeerduur van 2 uur.Parking op hoek Norbertinessenlaan-Onderwijslaan

23-04-2018 06:19 – Ingezonden door Redactie

De parking op de hoek van de Norbertinessenlaan en Onderwijslaan maakt voortaan deel uit van de blauwe zone. Er geldt een maximale parkeerduur van 2 uur.
Op het braakliggend perceel op de hoek van de Norbertinessenlaan en Onderwijslaan wordt al lange tijd willekeurig geparkeerd. De gemeente vond de eigenaars bereid om het terrein ter beschikking te stellen, zolang zij hier zelf geen ontwikkelingsplannen. De gemeente heeft het perceel ingericht als parking en zal instaan voor het onderhoud.
Het is een mooi voorbeeld van nuttig en efficiënt ruimte delen. De parking wordt geïntegreerd in de blauwe zone. Er geldt dus een maximale parkeerduur van 2 uur. Voor een volledig overzicht van de parkeermogelijkheden in het centrum van Neerpelt kan je terecht op www.neerpelt.be/parkeren.

Powered by Blog Grabber