Patronaatsdag Schut van Buul

Op zondag 9 december viert  Schutterij St. Nicolaas & St. Antonius weer de patronaatsdag. Om 10.10 uur zullen ze vanaf de Schutshoeve naar de kerk marcheren om de dag aan te vangen met een Heilige misviering.Patronaatsdag Schut van Buul

10-12-2018 15:59 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 9 december viert  Schutterij St. Nicolaas & St. Antonius weer de patronaatsdag. Om 10.10 uur zullen ze vanaf de Schutshoeve naar de kerk marcheren om de dag aan te vangen met een Heilige misviering. Tijdens deze dienst zal Koning Grada Das de eed afleggen om het Koningschap naar behoren uit te voeren. Na afloop van de dienst zullen ze terug marcheren naar de Schutshoeve, alwaar de leden samen met de genodigden en de buurtbewoners van een goed verzorgde lunch zullen gaan genieten. De dag zal worden afgesloten met de jaarvergadering en een gezellig samenzijn.

Powered by Blog Grabber