Pelt maakt tijd voor kunst

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari is het feestweekend voor de 170 kunstacademies in Vlaanderen. Kunstacademie Noord Limburg (KANL) viert deze jaarlijkse ‘Dag van de academies’ met dit jaar een lerarenconcert, workshops en opendeurdag Beeldende Kunst en Podiumkunsten.Pelt maakt tijd voor kunst

13-02-2019 19:47 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 23 en zondag 24 februari is het feestweekend voor de 170 kunstacademies in Vlaanderen. Kunstacademie Noord Limburg (KANL) viert deze jaarlijkse ‘Dag van de academies’ met dit jaar een lerarenconcert, workshops en opendeurdag Beeldende Kunst en Podiumkunsten. De Podiumkunsten starten op zaterdag om 10.00 uur met een open repetitie van een strijkersensemble. Vervolgens zijn er leerlingenconcerten om 10.30 uur, 11.00 uur en 11.30 uur. Dit gaat allemaal door in het gebouw van KANL, Toekomstlaan 9 te Pelt. Op zondagochtend om 10.30 uur staan de muziekleraren op het podium van Dommelhof met een lerarenconcert. Vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur staan de deuren van de academie open voor iedereen en worden er ook workshops georganiseerd in de Beeldateliers voor kinderen en jongeren, het Kunstatelier voor volwassenen, de Ateliers teken- en schilderkunst en Beeldhouwkunst voor volwassenen. Meer info op www.kanl.be

Powered by Blog Grabber