Pelt opent eerste toeristische seizoen

PELT – Op zondag 24 maart opende Pelt haar eerste toeristische seizoen.Pelt opent eerste toeristische seizoen

29-03-2019 10:06 – Ingezonden door Redactie

PELT – Op zondag 24 maart opende Pelt haar eerste toeristische seizoen. In en rond het park Heesakkerheide kon je meedoen met tal van leuke workshops voor het hele gezin.

Genoeg te doen, te zien en te beleven in Pelt voor het ganse gezin! Bij de start van het allereerste toeristische seizoen van deze nieuwe fusiegemeente was er op 24 maart vanalles te doen in het park Heesakkerheide (aan de Breugelweg). Je kon gratis deelnemen aan tal van leuke activiteiten, zoals boomklimmen, pendule, boogschieten, snoepsatés maken, een touwenparcours, jungle track, een speleobox, springkastelen, een zeepbellenfestijn, een knotsgek kapsalon, kindergrime en gocarts. Je kon ook een bezoekje brengen aan het molenmuseum.

Powered by Blog Grabber