Pelter Makelaardij: Betrouwbaar en persoonlijk

U verkoopt niet elke dag een huis. En precies daarom moet het die ene keer precies goed verlopen. U wilt een betrouwbare koper, een geschikte prijs én een vlotte administratieve afhandeling. Dan is Pelter…Pelter Makelaardij: Betrouwbaar en persoonlijk

16-09-2018 21:35 – Ingezonden door Redactie

U verkoopt niet elke dag een huis. En precies daarom moet het die ene keer precies goed verlopen. U wilt een betrouwbare koper, een geschikte prijs én een vlotte administratieve afhandeling. Dan is Pelter Makelaardij de juiste partner!

Diane Dausi heeft als zaakvoerster en erkend vastgoedmakelaar de nodige ervaring en een gedegen opleiding in het vastgoed. Wat maakt dat zij u op een professionele en klantgerichte manier kan begeleiden bij aankoop, verkoop, huur of verhuur van uw onroerend goed.

Pelter Makelaardij levert al haar diensten op een “no cure no pay” basis.
Naast de reguliere kantooruren, kan er ook altijd een afspraak gemaakt worden buiten deze uren en in het weekend. Pelter Makelaardij past zich aan de klanten aan, daar dit mogelijk is.
Uiteraard wordt er steeds een deskundige schatting gemaakt van het onroerend goed, zo wordt uw woning aangeboden aan een reële marktprijs. Omdat Pelter Makelaardij volledig onafhankelijk opereert, komt u als klant op de eerste plaats te staan.
Bovendien staan ze in voor de samenstelling van het volledige verkoop- of verhuur-dossier. Verder regelen ze de publiciteit, de afspraken en bezichtigingen met kandidaat kopers of huurders, wordt er onderhandeld over de prijs en andere voorwaarden en stellen ze de verkoop- of verhuurovereenkomst op.

Dus bent u op zoek naar een persoonlijke, betrouwbare, gemotiveerde, ervaren en vriendelijke partner voor de verkoop of verhuur van uw eigendom? Informeer naar onze interessante voorwaarden en maak een afspraak tel. 0032  477 203525 of mail naar info@peltermakelaardij.be Het kantoor is gelegen aan de Dorpsstaat 2 in Overpelt.

Powered by Blog Grabber