Pepernoten bakken in ‘t Dörpelke

De kinderen uit de onderbouw van de St. Andreasschool uit Budel-Dorplein zijn druk bezig met pepernoten bakken in de huiskamer van Dorplein. Sint had namelijk om hulp gevraagd, omdat er een heleboel zakken…Pepernoten bakken in ‘t Dörpelke

30-11-2018 14:23 – Ingezonden door Redactie

De kinderen uit de onderbouw van de St. Andreasschool uit Budel-Dorplein zijn druk bezig met pepernoten bakken in de huiskamer van Dorplein. Sint had namelijk om hulp gevraagd, omdat er een heleboel zakken met pepernoten van de boot in het water gevallen waren. Op zaterdag 1 december is er weer een repaircafé in de huiskamer van Dorplein van 10.00 tot 12.00 uur. Hebt u iets te repareren, breng het nieuwe onderdeel mee en het is zo gemaakt door ons repairteam.

Als Sinterklaas weer vertrokken is beginnen we met de kerstactiviteiten.
Als eerste staat er op dinsdag 11 december een kerstlunch op het programma. Iedereen is welkom van 12.00 tot 13.30 uur. Opgeven en meteen betalen kan t/m vrijdag 7 december tijdens de openingstijden van de huiskamer. De kosten zijn € 6,50. Maximaal 12 deelnemers. Op woensdag 12 december is het weer kinderknutselen van 14.00 tot 15.30 uur: er worden dan kerststukjes gemaakt door de kinderen. Kosten zijn € 1,50 per kind.
Op woensdag 19 december kunnen volwassenen kerststukjes maken van 14.00 tot 16.00 uur. Ieder kan zelf een leuke schaal of vaas en kerstversieringen meebrengen. Een snoeischaar is ook wel handig. Voor oase, groen en versierselen wordt gezorgd. Kosten zijn afhankelijk van de gebruikte materialen. De huiskamer is gesloten van 24 december t/m 4 januari. Op maandag 7 januari in 2019 beginnen we weer met de vaste activiteiten.

Powered by Blog Grabber