Percussion in Theatre 2019: solist Dominique te Raaij

Op 23 maart 2019 zullen de slagwerkers van EMM Budel voor de vierde keer gaan zorgen voor een heus slagwerkspektakel. Dan wordt de Posthoorn omgetoverd tot een theater vol slagwerk. De derde artiest die…Percussion in Theatre 2019: solist Dominique te Raaij

13-02-2019 19:55 – Ingezonden door Redactie

Op 23 maart 2019 zullen de slagwerkers van EMM Budel voor de vierde keer gaan zorgen voor een heus slagwerkspektakel. Dan wordt de Posthoorn omgetoverd tot een theater vol slagwerk. De derde artiest die wie aan u voor mogen stellen is Dominique te Raaij. Deze echte Buulse zangers kent u wellicht van de Proms, JeugdProms, nieuwjaarsconcert en Singing With a Bigband junior. Ze heeft al heel wat podiumervaring opgedaan. In het dagelijks leven volgt Dominique de studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit.  Zingen is een passie die ze zichzelf heeft geleerd. Tijdens PIT ‘19 zal ze schitteren als solist maar zal ze ook samen met de andere solisten nummers ten gehore brengen. ‘’Jong talent’’ is een goede benaming, voor deze geweldige zangeres.
Wilt u Dominique in combinatie met de slagwerkers op 23 maart a.s. live komen supporteren? Er is nog een zeer beperkt aantal kaarten voor de avondvullende show beschikbaar. Ook is er een middagvoorstelling waar u het spektakel: PIT ‘19 kunt komen bewonderen.  Kaarten zijn te bestellen elke maandagavond in het foyer van de Borgh of via www.harmonie-EMM.nl

Powered by Blog Grabber