Perron8 opent de deuren tijdens een gezellige kerstmarkt / open dag!

De deuren van bedrijfsverzamelcomplex Perron8 gaan open voor publiek, en wel op vrijdag 14 december van 11.00 – 16.00 uur. Die dag opent een groot deel van de ondernemers die gevestigd zijn in het complex…Perron8 opent de deuren tijdens een gezellige kerstmarkt / open dag!

13-12-2018 13:51 – Ingezonden door Harm van Leuken

De deuren van bedrijfsverzamelcomplex Perron8 gaan open voor publiek, en wel op vrijdag 14 december van 11.00 – 16.00 uur. Die dag opent een groot deel van de ondernemers die gevestigd zijn in het complex aan de Parallelweg in Weert de deuren voor een ieder die een kijkje wil komen nemen. Ze stellen zichzelf én hun producten graag aan je voor, u zult versteld staan van de diversiteit! Deelnemende bedrijven zijn: Kr8tig, Wonen Limburg, Fleximo, DirectBespaarAdvies, de Brouwschuur, 12 Roar business solutions, Helder personeelsdiensten, Parallel Cultureel Ontmoetingscentrum, Irene van Wel fotografie, Retro Yuppe Fish, Codriez painting, Al Osra Zorg, Geert van Nieuwenhoven orthopedie en Primal Performance sportschool. Het beloofd een hele interessante en gezellige dag te worden met entertainment voor jong en oud dus neem de kinderen gerust mee, we gaan pizza’tjes en knapkoekjes maken en in chillroom Parallel houden ze de kids graag bezig met spellen als biljarten, tafelvoetballen en tafeltennissen maar ook film kijken en nog vééél meer! De Kerstman zal u bij de ingang, waar de geur van kerstbomen en vuurkorven u al tegemoet komt, welkom heten en een glaasje glühwein aanbieden, bij Kr8tig wordt u heerlijke warme chocomelk aangeboden. De geur van vers gebakken wafels zal u tegemoet komen zodra u het restaurant en de bakkerij van Kr8tig in loopt, kortom er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden. Ook is er sfeervolle muzikale omlijsting die aangepast zal worden aan de gemoedelijke en intieme kerstsfeer die gecreëerd wordt, wat het tot een gezellige kerstmarkt zal maken! Wethouder van Cultuur en Onderwijs Geert Gabriëls van de Gemeente Weert zal ook een bezoek brengen aan de open dag en hij zal een woordje tot ons richten. In de koude buitenlucht kunnen de handjes gewarmd worden, gezellig rondom de vuurkorf want ook hier zal vanalles te zien zijn! Graag ontmoeten we u allemaal om onder het genot van een hapje en drankje gezellig met elkaar in gesprek te gaan en te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Er zal door de deelnemende bedrijven ook een keur aan producten verkocht worden, zowel food als non-food, en dat uiteraard met verrassend kerstmarkt voordeel! Er zal een duidelijke bewegwijzering aanwezig zijn die u langs alle ondernemers leid zodat u niets hoeft te missen, onze locatie is tevens rolstoelvriendelijk en goed begaanbaar voor minder validen. Kortom, het is voor iedereen de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

U bent van harte welkom vrijdag 14 december tussen 11.00 en 16.00 uur om ons te bezoeken, u vindt Perron8 aan de Parallelweg 168 / 169 in Weert. Minder validen kunnen (gratis) parkeren aan de Parallelweg en voor overige bezoekers is ruime (gratis) parkeergelegenheid aan de Molenveldstraat, er hangt bewegwijzering naar de ingang.

Verwijzing naar facebookevenement: https://www.facebook.com/events/371604583586523

Powered by Blog Grabber