Peter Koelewijn blikt terug op 60 jaar carrière

De Nederlander Peter Koelewijn is een monument, die niet alleen met The Rockets op de planken stond. Doorheen zijn muzikale carrière kon je hem vaak solo aan het werk zien of in gezelschap van andere bands.Peter Koelewijn blikt terug op 60 jaar carrière

30-10-2018 13:46 – Ingezonden door Redactie

De Nederlander Peter Koelewijn is een monument, die niet alleen met The Rockets op de planken stond. Doorheen zijn muzikale carrière kon je hem vaak solo aan het werk zien of in gezelschap van andere bands. Daarnaast verdiende hij zijn pluimen als producer. Ook in Vlaanderen bleef Koelewijn niet onbesproken. Nummers als ‘Kom van dat dak af’, ‘Angeline m’n blonde sexmachine’, ‘Bonnie’ en ‘Je wordt ouder papa’ galmden ook hier veelvuldig door de boxen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zestig jaar later, met muziek als rode draad doorheen het muzikale leven van Koelewijn, grijpt hij graag nog eens terug naar zijn roots. Waar is de tijd… Peter Koelewijn maakt, samen met de huidige bezetting van de Rockets, voor het eerst in zijn carrière een theatertournee door Nederland en België. Eentje om niet te missen. Vrijdag 26 oktober om 20.15 uur houdt het gezelschap halt in CC De Adelberg in Lommel. Tickets en info: www.ccdeadelberg.be of via tel. 0032 11 399699.

Powered by Blog Grabber