Peuters Hummelhonk bezoeken bakkerij de Jong

In verband met de start van het nieuwe thema: ”Ik ga naar de bakker” hebben de peuters van Hummelhonk op dinsdag 6 november een bezoek gebracht aan bakkerij de Jong. De peuters kregen een rondleiding in…Peuters Hummelhonk bezoeken bakkerij de Jong

11-11-2018 12:09 – Ingezonden door Redactie

In verband met de start van het nieuwe thema: ”Ik ga naar de bakker” hebben de peuters van Hummelhonk op dinsdag 6 november een bezoek gebracht aan bakkerij de Jong. De peuters kregen een rondleiding in de bakkerij. Zo konden ze zien waar het deeg gekneed werd, hoeveel meel er nodig was voor al dat brood en lekkers en hoe alles in de oven ging. Daarna mochten de peuters zelf koekjes gaan bakken. Terwijl de koekjes gebakken werden, werden de peuters getrakteerd op een lekkere koek en ranja. Daarna mochten ze ook nog helpen met het snijden van het brood. Bakkerij de Jong, heel erg bedankt voor de gastvrijheid! De peuters zijn weer een hele ervaring rijker en kunnen thuis nog even nagenieten van hun eigen gebakken koekjes en de gekregen bellenblaas. Het naspelen van het bakken en verkopen van brood en gebak op Hummelhonk gaat nu zeker lukken.
Heeft u een peuter, die het leuk vindt om met andere peuters te spelen en die zin heeft om zich op een speelse manier te ontwikkelen zodat het kind voorbereid naar de basisschool gaat, dan zijn ze bij ons van harte welkom. We zijn dagelijks van 8.30 uur tot 12.00 uur geopend. Bent u nieuwsgierig geworden, kom dan gerust een kijkje nemen. U kunt uw kind al ruim voordat het twee jaar wordt inschrijven zodat er vrijwel zeker een plekje is als uw kind er aan toe is. We zijn gevestigd in basisschool de Boogurt op de Jan van Schoonvorststraat 2 te Budel. Voor meer informatie kunt u bellen  naar Hummelhonk 0031 6 20076321 of mailen naar hummelhonk@peuterdorp.nl Ook kunt u een kijkje nemen op onze Facebook pagina.

Powered by Blog Grabber