Peuters uit Gastel lopen kabouterpad

Een rode kaboutermuts, rode wangetjes, laarzen aan de voetjes  en met veel enthousiasme liepen de peuters van Ik Ook Gastel het kabouterpad. De kabouters die verstopt hingen aan de bomen gaven ons aanwijzingen…Peuters uit Gastel lopen kabouterpad

11-11-2018 11:58 – Ingezonden door Redactie

Een rode kaboutermuts, rode wangetjes, laarzen aan de voetjes  en met veel enthousiasme liepen de peuters van Ik Ook Gastel het kabouterpad. De kabouters die verstopt hingen aan de bomen gaven ons aanwijzingen hoe we moesten lopen. Onderweg mochten we ook nog opdrachten uitvoeren.  Kastanjes zoeken voor lekkere soep, takken verzamelen voor een kampvuurtje en blaadjes zoeken met verschillende kleuren. In een grote tas namen we alle herfstspulletje mee naar school zodat we op school daar nog leuke spelletjes mee konden spelen. Ben je ook 2 jaar en woon je in Gastel en wil ook graag komen spelen en leren bij Ik Ook? Kom gerust een kijkje nemen op dinsdag/donderdag en vrijdagochtend van 8.30 tot 11.45 uur. We zitten in het gebouw van basisschool ’t lange in Gastel.

Powered by Blog Grabber