Peuters vieren verjaardag van de Koning

Op vrijdag 20 april was het feest bij ik-OOK in Gastel. De zon straalde volop, er waren ballonnen slingers en vrolijke peuters in het oranje.Peuters vieren verjaardag van de Koning

06-05-2018 13:13 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 20 april was het feest bij ik-OOK in Gastel. De zon straalde volop, er waren ballonnen slingers en vrolijke peuters in het oranje. Dat kon maar in ding betekenen;   Koningsspelen bij ik-Ook in Gastel! Na een gezamenlijk gezond Koningsontbijt zijn de peuters van start gegaan met de Koningsspelen. In kleine groepjes hebben ze de hele ochtend spelletjes gedaan. Van ballon trappen, tot water overbrengen en hindernisbaan met het paard. De peuters en juffen hebben volop genoten van deze gezellige en feestelijke ochtend. Ben je ook 2 jaar en woon je in Gastel en wil ook graag komen spelen en leren bij ik-OOK!Kom gerust een kijkje nemen op dinsdag/donderdag en vrijdag ochtend van 08:45 tot 11:45 uur. We zitten in het gebouw van basisschool ’t lange in Gastel. Tot dan!

Powered by Blog Grabber