Peuterschool Schatkist bezoekt het consultatiebureau

Op dinsdag 22 januari bezocht peuterschool Schatkist het consultatiebureau. Groepsknuffel Puk ging ook mee. Net als Puk, werden de kinderen gemeten en gewogen. Daarna mochten de kinderen Puk onderzoeken:…Peuterschool Schatkist bezoekt het consultatiebureau

02-02-2019 13:48 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 22 januari bezocht peuterschool Schatkist het consultatiebureau. Groepsknuffel Puk ging ook mee. Net als Puk, werden de kinderen gemeten en gewogen. Daarna mochten de kinderen Puk onderzoeken: luisteren naar het hart, kijken in ogen en oren en tot slot nog een prikje geven. Alle kinderen mochten de test spelletjes doen, zoals blokjes in het vormenkistje doen en een torentje bouwen. Ook de ogentest met de gekke bril hebben we nagespeeld: het ene kind mocht aanwijzen, het andere kind benoemen. De kinderen leerden deze ochtend nieuwe woorden en handelingen. Ze gingen nog een leuk boekje en een kleurplaat mee naar huis. Peuterschool Schatkist organiseert zo mogelijk bij elke thema een leerzaam uitstapje. Wij zijn gecertificeerd aanbieder van het VVE programma, dat we vorm geven met Puk & Ko en  Startblokken. Daarnaast gymmen wij dagelijks volgens het principe van het Nijntje beweegdiploma. Er zijn nog plaatsen vrij in onze groepen. Kom gerust eens kijken bij peuterschool Schatkist, aan de Korenbloem 2 in Budel, of kijk eens op onze facebook pagina of website www.peuterdorp.nl

Powered by Blog Grabber