Pierre van Leuken gehuldigd

In de rust van de wedstrijd sv Budel – Reusel Sport is Pierre van Leuken door voorzitter Jack Beckers gehuldigd. Pierre is al 25 jaar kassier bij sv Budel en heeft in die jaren nog nooit een kastekort…Pierre van Leuken gehuldigd

18-11-2018 19:22 – Ingezonden door Redactie

In de rust van de wedstrijd sv Budel – Reusel Sport is Pierre van Leuken door voorzitter Jack Beckers gehuldigd. Pierre is al 25 jaar kassier bij sv Budel en heeft in die jaren nog nooit een kastekort gehad. Hij staat niet alleen gedurende de wedstrijd bij de kassa, maar het werk van Pierre begint al eerder. Hij gaat voor elke thuiswedstrijd bij de Jumbo de levensmiddelenmand ophalen die door deze supermarkt gesponsord wordt en ondersteund het kantinepersoneel in de rust bij het inschenken van de koffie. Pierre ontving hiervoor terecht een groot applaus, een mooie bos bloemen en het bestuur hoopt nog lang gebruik te maken van het vrijwilligerswerk dat Pierre voor onze vereniging doet.

Powered by Blog Grabber