Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

Op 14, 15 en 16 september staat het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker op het programma. In Neerpelt verkopen de vrijwilligers van de Preventieraad en de Gemeentelijke Adviesraad voor Medioren en…Plantjesweekend Kom op tegen Kanker

14-09-2018 12:06 – Ingezonden door Redactie

Op 14, 15 en 16 september staat het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker op het programma. In Neerpelt verkopen de vrijwilligers van de Preventieraad en de Gemeentelijke Adviesraad voor Medioren en Senioren azalea’s voor het goede doel.
Het Plantjesweekend van Kom op tegen Kanker is inmiddels stevig ingeburgerd. Op 14, 15 en 16 september zullen duizenden vrijwilligers doorheen gans Vlaanderen azalea’s te koop aanbieden. De opbrengst van het Plantjesweekend gaat naar verschillende steun- en zorgprojecten voor kankerpatiënten. Zo worden er speciale activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren met kanker. Een deel van de opbrengst gaat naar palliatieve zorg en lotgenotengroepen.
“De gemeentelijke Preventieraad en Adviesraad voor Medioren en Senioren zorgen voor de verkoop in Neerpelt. Je vindt hen aanstaande zaterdag op de markt en in de inkomhal van Colruyt en Delhaize”, zegt schepen van sociale zaken Juul Vrolix.
Een overzicht van alle verkooplocaties vind je op www.plantjesweekend.be.

Powered by Blog Grabber