Play in “meer met muziek” dit jaar 66 accordeonisten in Wielerbaan

Zondag 17 maart vindt de grote accordeon play-in dag plaats in Budel. Alle deelnemers die zich hebben aangemeld, gaan op deze dag de stukken die ze thuis gestuurd hebben gekregen, samen studeren.Play in “meer met muziek” dit jaar 66 accordeonisten in Wielerbaan

14-03-2019 14:26 – Ingezonden door Redactie

Zondag 17 maart vindt de grote accordeon play-in dag plaats in Budel. Alle deelnemers die zich hebben aangemeld, gaan op deze dag de stukken die ze thuis gestuurd hebben gekregen, samen studeren.

Dat dit jaarlijks terugkerende evenement een groot succes is geworden, blijkt wel uit het aantal deelnemers, vorig jaar waren er 59 deelnemers en dit jaar zijn er maar liefst 66 deelnemers. Dit hadden Madelon van Sint Annaland  en Trix Reintjens nooit kunnen denken op het moment dat ze dit evenement ten uitvoer gingen brengen. Mede dankzij Cafe Zaal de Wielerbaan gaat het weer op rolletjes verlopen. Ook dit keer komen de deelnemers van over heel Nederland. Er zijn zelfs buitenlandse deelnemers uit Duitsland en België. Dit orkest mag dan wel het grootste accordeonorkest van Noord-Brabant genoemd worden. Als u als publiek hier getuige van wilt zijn kom dan zondag luisteren naar het afsluitconcert wat zij gaan geven, na een hele dag samen te hebben gerepeteerd.
Dat begint om 18.00 uur in Cafe Zaal  De Wielerbaan aan de Maarheezeweg 9 te Budel. De toegang is gratis.

Powered by Blog Grabber