Poëzieweek: Nightwatch met Dimitri Verhulst

Tijdens de Poëzieweek – van 31 januari tot en met 6 februari – wordt de kunst van het dichten in de kijker gezet. Ook de bibliotheek van Hamont-Achel springt mee op de kar en organiseert een boeiende muzikale voorstelling. Nightwatch bundelt twee films, live muziek van Too Noisy Fish en teksten van en…Poëzieweek: Nightwatch met Dimitri Verhulst

21-01-2019 11:25 – Ingezonden door Redactie

Tijdens de Poëzieweek – van 31 januari tot en met 6 februari – wordt de kunst van het dichten in de kijker gezet. Ook de bibliotheek van Hamont-Achel springt mee op de kar en organiseert een boeiende muzikale voorstelling. Nightwatch bundelt twee films, live muziek van Too Noisy Fish en teksten van en door Dimitri Verhulst. Deze drie elementen vormen een prachtige combinatie op het podium en dat uitgerekend op Gedichtendag. Nightwatch is een avontuurlijke en verrassende samenwerking. Het idee voor de voorstelling borrelde op vanuit wederzijdse appreciatie voor elkaars werk waarna het jazztrio Too Noisy Fish en Dimitri Verhulst besloten de handen in elkaar te slaan. Het resultaat is een ontroerende voorstelling over mensen die wachten, twijfelen, verlangen en zoeken naar een connectie waarin muziek, tekst en beeld elkaar versterken. Het muziektheater Nightwatch gaat door op donderdag 31 januari om 20.15 uur in Cinema Walburg. Info en tickets via www.hamont-achel.be/aha.

Powered by Blog Grabber