Poort van Brabant presenteert Mareser Movie Night

MAARHEEZE – Wat is filmmuziek zonder een Celine Dion of een Gladys Knight?Poort van Brabant presenteert Mareser Movie Night

01-04-2019 11:15 – Ingezonden door Redactie

MAARHEEZE – Wat is filmmuziek zonder een Celine Dion of een Gladys Knight? Gelukkig heeft het Groot Orkest van de Poort van Brabant hun eigen topzangers en zangeressen. Samen met deze vijf geweldige solisten, bekend van Musique Spectaculaire en de Buulse Proms, zet het groot orkest van de Poort van Brabant een spetterende show op de planken waarbij muziek van even geleden wordt afgewisseld met filmmuziek van heden zoals The Rock. Voor de solisten zijn het voornamelijk Oscar winnende soundtracks waarmee ze gaan stralen en dat is zeker voor presentator en zanger Bas Bouwman een bekend terrein. “Films hebben mij altijd geïntrigeerd. Na de middelbare school heb ik een tijdje Theater-, Film- en Televisiewetenschappen gestudeerd. Ik luister graag naar soundtracks van films. En dan niet alleen de popsongs, maar ook de herkenbare meer klassieke melodielijnen.”  Voor Leonoor van Gompel ligt het net wat anders: “Mijn filmkennis is niet zo groot maar muziek uit de film Amélie geeft mij altijd kippenvel. En stiekem is mijn grootste filmhit, die ik bij elke kans die ik krijg meezing: ”Let it Go” van Frozen natuurlijk!” Samen met Steffi Ras, Stan Jutten en Denise Snoeijen staan deze sterren a.s. zaterdag 30 maart samen met het Groot Orkest op het podium in de Smeltkroes te Maarheeze waar ze u vanaf 20.15 uur een geweldige avond gaan bezorgen! Al benieuwd wat dat gaat worden kijk dan op Facebook bij “Muziekvereniging De Poort van Brabant”. Kaarten zijn te verkrijgen in de Smeltkroes of te reserveren via kaartverkooppvb@gmail.com.

Powered by Blog Grabber