Porta Pelta indoor in Pelt

Van 2011 is het geleden dat duizenden mensen in de zomer genoten van Porta Pelta aan het kanaal in Neerpelt. Dit jaar is er een vervolg. In Neerpelt Centrum is Plaza Forte omgebouwd tot Porta Pelta Wintereditie.Porta Pelta indoor in Pelt

06-01-2019 13:46 – Ingezonden door Redactie

Van 2011 is het geleden dat duizenden mensen in de zomer genoten van Porta Pelta aan het kanaal in Neerpelt. Dit jaar is er een vervolg. In Neerpelt Centrum is Plaza Forte omgebouwd tot Porta Pelta Wintereditie. Daar is iedereen tot 13 januari welkom om te proeven van de nieuwe Gemeente Pelt. De gemeente Neerpelt, verschillende verenigingen uit Neerpelt en Overpelt, Verenigde Handelaars Neerpelt, Unizo en ondernemers schaarden zich al achter het initiatief.  Ook interesse om het project te steunen? Stuur dan een mailtje naar portapelta@gmail.com. Je kan van Porta Pelta Wintereditie genieten tot 13 januari. Op vrijdag, tussen 16.00 uur en 22.00 uur is er een afterwork, op zaterdag zijn er tussen 10.00 uur en 22.00 uur marktmomenten en is er een winterterras met optredens om 16.00 uur en 19.30 uur. En op zondag is iedereen tussen 12.00 uur en 20.00 uur welkom op het winterterras. Meer info op www.portapelta.net

Powered by Blog Grabber