Presentatie concept-gedachte Baronie van Cranendonck

In opdracht van de gemeente Cranendonck werken de bureaus Happy Fuel en Phidias aan een nieuw concept voor de Baronie van Cranendonck. Inwoners konden vorig jaar, tijdens een kick-off bijeenkomst op donderdag…Presentatie concept-gedachte Baronie van Cranendonck

10-01-2019 15:56 – Ingezonden door Redactie

In opdracht van de gemeente Cranendonck werken de bureaus Happy Fuel en Phidias aan een nieuw concept voor de Baronie van Cranendonck. Inwoners konden vorig jaar, tijdens een kick-off bijeenkomst op donderdag 8 november, hun ideeën en wensen voor een nieuwe invulling van het gebied kenbaar maken. Deze en andere inbrengen zijn vertaald in een concept-gedachte die op maandag 14 januari wordt gepresenteerd.
In de totale conceptontwikkeling is ook de kijk van architecten, ontwerpers en stedenbouwkundigen uit onder meer China, Italië en Nederland op de Baronie van Cranendonck meegenomen. Zij namen deel de prijsvraag ‘Clash of the Titans’. Hun ontwerpen werden op woensdag 9 januari tentoongesteld in het voormalige gemeentehuis in Soerendonk.
De presentatie van de concept-gedachte vindt plaats op maandag 14 januari van 20.00 tot 22.00 uur op Cranendonck 3.

Powered by Blog Grabber