Presentatie De Wilde Bij

De Wilde Bij is een onmisbare schakel in de natuur.Presentatie De Wilde Bij

11-03-2019 10:21 – Ingezonden door Redactie

De Wilde Bij is een onmisbare schakel in de natuur. Ze vliegt onvermoeibaar van bloem tot bloem op zoek naar nectar en zorgt zo voor de noodzakelijke bestuiving. De kersen- en aardbeien oogst zou met de helft terugvallen zonder bijen. Het gaat niet zo goed met de wilde bij (ook de hommel is een wilde bij). Meer weten? Kom dan zeker naar de presentatie die gehouden wordt op woensdag 20 maart om 20.00 uur in BC Het Hageven-De Wulp (Tussenstraat 10 in Pelt). De presentatie is opgebouwd met unieke filmpjes. Ook worden er tips gegeven over bijenvriendelijke planten en bijenhotels. De presentatie duurt ongeveer 1 uur en na afloop is er ruim tijd voor een koffie, pintje of jägermeister’ke. De toegang is gratis.

Powered by Blog Grabber