Presentatie Jac Duis

Op zondagmiddag 7 april zal Jac Duis een interactieve presentatie houden over ‘Oorsprong en ontwikkeling Zinkfabriek en Dorplein’. Na 127 jaar blikt hij samen met het publiek terug op het ontstaan en ontwikkeling…Presentatie Jac Duis

05-04-2019 11:01 – Ingezonden door Redactie

Op zondagmiddag 7 april zal Jac Duis een interactieve presentatie houden over ‘Oorsprong en ontwikkeling Zinkfabriek en Dorplein’. Na 127 jaar blikt hij samen met het publiek terug op het ontstaan en ontwikkeling van ‘de Zink’ in Dorplein én Dorplein als onderdeel van Budel. Er is al veel geschreven over deze unieke en in Nederland enig in zijn soort fabrieksnederzetting, daarom is het bundelen van kennis en wetenswaardigheden in combinatie met het verenigen en de interactie tussen ervaring en generaties van groot belang om hopelijk nog beter inzicht te krijgen in de geschiedenis en erfgoed van Dorplein. Uit aanmeldingen blijkt dat de presentatie al behoorlijk wat belangstelling kent. Aanvang presentatie is om 15.00 uur en de Theaterzaal is open vanaf: 14.30 uur Aanmelden en bestellen van tickets kan via de website: www.cantinetheaterdorplein.nl of bij Jac  Duis: Taxandrialaan 61, Budel.  

Powered by Blog Grabber