Prijsschieten bij Sterksel tegen FC Cranendonck

Deze middag leek het wel of we op de kermis naar het prijsschieten stonden te kijken. Met goed voetbal werd Sterksel de eerste helft helemaal verpletterd en stond er al een 0-8 ruststand op het scorebord. Na 2 minuten was het al raak.Prijsschieten bij Sterksel tegen FC Cranendonck

01-12-2018 15:28 – Ingezonden door Redactie

Deze middag leek het wel of we op de kermis naar het prijsschieten stonden te kijken. Met goed voetbal werd Sterksel de eerste helft helemaal verpletterd en stond er al een 0-8 ruststand op het scorebord. Na 2 minuten was het al raak. Een snelle aanval over rechts waar Marijn Mommers de bal ongehinderd kon voorgeven naar Luuk Heesakkers. Met een leep hakballetje werd linksback Driek van de Vorst in stelling gebracht en op zijn schuiver was de Sterksel doelman kansloos, 0-1. Een zestal minuten later was het alweer raak. Een mooi steekballetje door de gatenkaas in de achterhoede van Sterksel kwam bij Wesley Damen terecht, die de 0-2 al meteen liet aantekenen. En zowaar, we zagen ook een kans voor Sterksel. Na een misverstand in de FC Cranendonck verdediging kon de Sterksel spits vrij op doelman Tom van Happen aflopen. Zijn schot belandde buiten het bereik van Tom op de paal. Hierna was het een waar prijsschieten. Nog voor de rust zagen we Driek van de Vorst en Wesley Damen beide een gave hattrick maken en Klaas van de Wildenberg kwam voor rust tot 2 goals. FC Cranendonck bleef Sterksel constant met goed combinatievoetbal bestoken en kreeg zodoende voldoende kansen. Tot aan de rust bleef het 0-8. Meteen na de rust kon ook Klaas van de Wildenberg zijn 3de goal maken en na 8 minuten scoorde Sam Cummins de 0-10. Hierna zagen we een beter georganiseerd Sterksel. Met liefst 9 spelers voor hun goal was de naiviteit van voor de rust helemaal verdwenen en gaven ze FC Cranendonck beter partij. Ondanks de betere tegenstand van Sterksel kon FC Cranendonck toch diverse grote kansen creeeren, maar tot scoren kwam het niet meer. Toen de scheidsrechter het laatste fluitsignaal blies stond er een dikverdiende 0-10 op het scorebord.

Powered by Blog Grabber