Prins Frank II en Prinses Annemarie veroveren Roesdonk

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Frank Somers en Annemarie Somers-Kursten zijn tijdens het prinsenbal uitgeroepen tot Prinsenpaar 2019 van C.V. De Roesdonkers! Samen met Jeugdprins Lars, Jeugdprinses…Prins Frank II en Prinses Annemarie veroveren Roesdonk

11-01-2019 10:11 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover. Frank Somers en Annemarie Somers-Kursten zijn tijdens het prinsenbal uitgeroepen tot Prinsenpaar 2019 van C.V. De Roesdonkers! Samen met Jeugdprins Lars, Jeugdprinses Lieke en Jeugdvorst Daan gaan zij deze Carnaval voorop in Roesdonk.

Deze avond werd het Roesdonkers jaaroverzicht gepresenteerd door Erjan Ras en Frank Winters. Ze begonnen met een terugblik op het te gekke carnavalsseizoen met Ex-Prins Marc en Ex-Prinses Lidy, vervolgt door allerlei onvergetelijke activiteiten die afgelopen jaar in Roesdonk hebben plaatsgevonden. Elk seizoen kwam aan bod. Als afsluiter volgde de weerspreuk voor komend carnavalsseizoen: Now gèn herfst of lente, mèr Somers en Winters in alle festtènte!! Vanaf dit moment kon het feest losbarsten met Prins Frank II, Prinses Annemarie en hun adjudanten Frank Winters en ex-prins Marc van Dijk.

Prins Frank (36 jaar) is de zoon van Sjaak en Toos Somers. Prinses Annemarie (33 jaar) is de dochter van Jac en Gerda Kursten. Samen met hun dochter Resi en zoon Lenn wonen ze al jarenlang in Soerendonk, en sinds enkele maanden in het ouderlijk huis van Prins Frank aan de Zitterd. Prins Frank is werkzaam als programmeur bij Edufax in Leende en Prinses Annemarie werkt als coördinator bij Poli Chirurgie in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven. Daarnaast wordt er elke week gevoetbald en gehandbald, houden ze van gezellig barbecueën met vrienden en familie en zijn ze beide lid van C.V. De Oelewappers. Carnaval is bij beide met de paplepel ingegoten. Prins Frank begon als lid bij buurtvereniging ZWH, daarna enkele jaren bij de C.V. De Knotsköp en later heeft hij samen met vrienden C.V. De Oelewappers opgericht. Prinses Annemarie komt ook uit een echt carnavalsgezin. 22 jaar geleden waren haar ouders prinsenpaar van C.V. De Ossedrijvers in Sterksel. Al jaar en dag lopen ze mee in de optochten en slaan geen feestje over.  Prins Frank II en Prinses Annemarie gaan er samen met hun adjudanten Frank en Marc en natuurlijk met het jeugdprinsenpaar Lars en Lieke en jeugdvorst Daan een geweldige Carnaval van maken. Carnaval vieren ze dit jaar onder de leus:

Now gèn herfst of lente, mèr Somers en Winters in alle festtènte!

Powered by Blog Grabber