Prins Nick d’n Eerste, Prins van de Klimroos

Op zaterdag 23 februari was het zover. Het jaarlijkse carnavalsbal van de klimroos ging van start.Prins Nick d’n Eerste, Prins van de Klimroos

28-02-2019 15:15 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 23 februari was het zover. Het jaarlijkse carnavalsbal van de klimroos ging van start. In een goed gevulde klimroos, werd Nick Dinther uitgeroepen. Tot prins Nick d’n eerste. Hij werd bijgestaan door vorst Michiel. Nick woonachtig in het Thomashuis en werkzaam bij de Brasser en Michiel werkt in het schepenhuis.

Onder toezicht van de Muuzevangers en ut toeternietoe uit Maarheeze ging de receptie van start. Heerlijke carnavalsmuziek door ut toeternietoe zorgde voor een gezellige polonaise. Samen met een delegatie van de vrienden van het schepenhuis, de bewoners en vrijwilligers van het Thomashuis en vele andere carnavalsvierders bleef het lang een gezellige middag. Met de leus: ‘Maak je met carnaval niet te dik, maar vier carnaval met Prins Nick!’  viert Prins Nick dit jaar met iedereen carnaval.

Een woord van dank aan het bestuur van de klimroos, vrienden van het schepenhuis, vv de Muuzevangers, ’t toeternietoe, directie en vrijwilligers van het thomashuis, de Brasser, horizon voor camera, radio en montagewerk en foto de Meus voor de foto reportage. Het was op vrijdag 22 februari genieten geblazen in de met ruim vierhonderd mensen gevulde feesttent aan de Prinses Irenestraat in Budel-Dorplein. Daar hield KS De Heiknuuters haar jaarlijkse bonte avond.

Powered by Blog Grabber