Prins Ron I en Prinses Marloes gaan voorop in het Pintwippersrijk

Zaterdag 5 januari liep de spanning hoog op in De Schaapskooi in Gastel. Rond 20.00 uur verzamelden veel inwoners uit het dorp zich in het gemeenschapshuis om persoonlijk aanwezig te zijn bij de onthulling…Prins Ron I en Prinses Marloes gaan voorop in het Pintwippersrijk

11-01-2019 10:10 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 5 januari liep de spanning hoog op in De Schaapskooi in Gastel. Rond 20.00 uur verzamelden veel inwoners uit het dorp zich in het gemeenschapshuis om persoonlijk aanwezig te zijn bij de onthulling van de nieuwe prins. Na een welkomstwoord van voorzitter Perry Hendriks kreeg presentator Jan van Hoef de microfoon in handen. De presentator legde aan het publiek uit dat zij live aanwezig waren bij een uitzending van The Voice of Gastel. Een viertal kandidaat-prinsen verzorgde op ludieke wijze een optreden. De vakkundige jury, bestaande uit vier ex-prinsen, moest de moeilijke keuze maken wie het beste optreden neerzette. De eerste drie prinsen voldeden niet aan de eisen. Tijdens het vierde optreden draaiden de twee middelste stoelen om met daarop het nieuwe prinsenpaar 2019: Prins Ron I en Prinses Marloes. Direct werd een grote polonaise ingezet en hoste het nieuwe Prinsenpaar met familie en vrienden door de volle Schaapskooi. Hierna volgde het officiële gedeelte en barstte het feest los. Na een korte nacht voor het kersverse Prinsenpaar verschenen zij zondagmiddag 6 januari alweer vroeg in De Schaapskooi voor het Glitter & Glamour kinderbal. Presentator Pim kreeg het woord om het Jeugdprinsenpaar 2018 nog eenmaal op het podium te vragen. Na een laatste polonaise werd dit Jeugdprinsenpaar ontmanteld. Vervolgens kondigde de presentator de nieuwe kandidaat Jeugdprinsen en Jeugdprinsessen aan. Over de rode loper betraden zij het podium om te battelen voor de titels. Na een hevige strijd waarbij de zenuwen van de kandidaten afspatten was het eindelijk bekend wie met de titels aan de haal gingen. CV De Pintewippers is trots het Jeugdprinsenpaar 2019 aan u voor te stellen: Jeugdprins Sem, Jeugdprinses Milou en Jeugdvorst Jori.
CV De Pintewippers nodigt u van harte uit om de Prinsenparen 2019 te komen feliciteren tijdens de receptie op zondag 24 februari a.s. van 18.00 tot 21.00 uur in de feesttent in Gastel.

Powered by Blog Grabber