Prinselijke familie en nieuwe voorzitter Heiknuuters

Tijdens een druk bezocht Prinsenbal in de Schakel te Budel-Dorplein werden zondag 18 november de nieuwe Prins, Jeugdprins, Jeugdprinses en Adjudanten voorgesteld aan de aanwezige Heiknuuters en Heiknuuterinnekes….Prinselijke familie en nieuwe voorzitter Heiknuuters

23-11-2018 14:21 – Ingezonden door Redactie

Tijdens een druk bezocht Prinsenbal in de Schakel te Budel-Dorplein werden zondag 18 november de nieuwe Prins, Jeugdprins, Jeugdprinses en Adjudanten voorgesteld aan de aanwezige Heiknuuters en Heiknuuterinnekes. Voorafgaand aan de bekendmaking werd er afscheid genomen van Prins Joey, Jeugdprins Mies, Jeugdprinses Lorena en de Adjudanten Nick en Martijn. Voorzitter Paul Coenegracht droeg vervolgens de voorzittershamer over aan zijn opvolger Jos Scheffers.

In het Heiknuuterrijk gaan Prins Leo 1 Sentjens, Jeugdprinsenpaar Dylan Heinrich en Sam Rademaekers en Adjudanten Marjan Sentjens en Tom Roost het Carnaval trekken.
Leo Sentjens, 36 lentes jong en geboren Heiknuuter. Trotse papa van Maud. Iedere zondag is hij bij Rood Wit ’67 te vinden voor een potje voetbal en natuurlijk een biertje. Door de week is hij werkzaam bij JKB Transport in Budel. Als kind was Leo al in de tent te vinden. Als tiener heeft hij verschillende jaren met de Losbollen carnaval gevierd. Vijf jaar geleden is Leo toegetreden tot de Raad van Elf wat hij met volle overgave doet. Ook zingen bij de Foute jongens is een leuke bezigheid geworden!  Na zijn besluit genomen prins te worden in het Heiknuuterrijk was snel duidelijk dat hij dit niet alleen ging doen maar samen met zijn zus Marjan Sentjens. Ook goede vriend Tom Roost kon niet ontbreken. Samen met het jeugdprinsenpaar zijn adjudanten en de Raad van Elf gaat Leo proberen te evenaren wat zijn voorgangers hebben neergezet. Dit alles onder de leus: Nou effe gen geschup of geleuter, dit joar bin ich de opperkneuter. Het jeugdprinsenpaar wordt gevormd  door Jeugdprins Dylan Heinrich en Jeugdprinses Sam Rademaekers. Geen onbekenden binnen de jeugd van Dorplein. Het jeugdprinsenpaar gaat dit jaar gas geven onder hun Leus: Allemoal met carnaval gas er op, wij lopen met de polonaise voorop! KS De Heiknuuters zijn ervan overtuigd, dat Prins Leo I samen met zijn Adjudanten, het Jeugdprinsenpaar en alle Heiknuuters en Heiknuuterinnekes er weer een super jaar van gaan maken.

Op de foto de nieuwe prinsenparen

Powered by Blog Grabber