Prinsen Muuzevangers trappen af bij VV Maarheeze

Op zondag 2 december zullen de carnavalshoogheden Prins Jochem en Jeugdprins Tomas om 14.00 uur de aftrap verrichten van de thuiswedstrijd van VV Maarheeze tegen SV Lierop. En het wordt niet het enige…Prinsen Muuzevangers trappen af bij VV Maarheeze

02-12-2018 15:19 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 2 december zullen de carnavalshoogheden Prins Jochem en Jeugdprins Tomas om 14.00 uur de aftrap verrichten van de thuiswedstrijd van VV Maarheeze tegen SV Lierop. En het wordt niet het enige carnavaleske hoogtepunt van de dag! Ook zal tijdens hun bezoek bekend gemaakt worden wie het boerenbruidspaar van 2019 zullen zijn.

Prins Jochem is eerst en vooral een zaalvoetballer bij ZVB Maarheeze, maar Jeugdprins Tomas is ook actief als jeugdspeler bij VV Maarheeze. Zij zullen die dag vergezeld worden door hun Prinsessen, Adjudanten, Hofdame én hun entourage, om er een supergezellige dag van te gaan maken. Zo wordt voorafgaande aan de ‘prinselijke’ aftrap om 12.00 uur soep met broodjes geserveerd, wordt om 13:00 u de eerste periodetitel uitgereikt en is er om 13.30 uur een demo van Walking Football. Voor degenen die het daarna als toeschouwer bij het voetbal buiten té koud vindt, is er een alternatief: in de kantine zal de wedstrijd Feyenoord – PSV vertoond worden. Vanaf 16:30 u zal een DJ feestmuziek draaien, met als hoogtepunt van de namiddag de bekendmaking van de Boerenbruid en Boerenbruidegom om ± 17.30 uur. Wie gaat er in de onecht verbonden worden tijdens de Boerenbruiloft op 12 januari 2019? Iedereen is van harte welkom om zelf polshoogte te komen nemen bij VV Maarheeze op Sportpark De Romrijten!

Powered by Blog Grabber