Prinsen verzamelen voor Carnavalskrant van HAC Weekblad!

Velen hebben er lang naar uitgekeken: carnaval 2019 is klaar om los te barsten! En dat is bij HAC Weekblad niet anders. Afgelopen zondag trommelde HAC Weekblad dan ook alle prinsenparen uit het hele verspreidingsgebied…Prinsen verzamelen voor Carnavalskrant van HAC Weekblad!

23-02-2019 14:32 – Ingezonden door Redactie – Foto Albert Loos

Velen hebben er lang naar uitgekeken: carnaval 2019 is klaar om los te barsten! En dat is bij HAC Weekblad niet anders. Afgelopen zondag trommelde HAC Weekblad dan ook alle prinsenparen uit het hele verspreidingsgebied (Cranendonck, Hamont-Achel en Pelt) op voor een gezellige bijeenkomst. En iedereen was present! Niet enkel werd er een leuke groepsfoto gemaakt door fotograaf Albert Loos, ook kon er in De Volksmacht vooruit gekeken worden naar de komende activiteiten. Volgende week brengt HAC Weekblad een uitgebreide Carnavalskrant uit waarin alle carnavalsfestiviteiten worden opgenomen. Dus wil jij precies weten wanneer de optochten doorgaan, in welke cafés je terecht kan voor veel ambiance en welke prins of welk prinsenpaar tijdens carnaval aan de macht is? Hou dan zeker HAC Weekblad in de gaten!

Powered by Blog Grabber