Prinsenbal en Jeugdprinsenbal CV de Roesdonkers

Op zaterdag 5 januari gaan we na een fantastisch jaar afscheid nemen van Prins Marc en Prinses Lidy. Een van de laatste taken van dit Prinsenpaar is het uitreiken van de “Vergulde Regenboog”. Die eer valt…Prinsenbal en Jeugdprinsenbal CV de Roesdonkers

06-01-2019 14:04 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 5 januari gaan we na een fantastisch jaar afscheid nemen van Prins Marc en Prinses Lidy. Een van de laatste taken van dit Prinsenpaar is het uitreiken van de “Vergulde Regenboog”. Die eer valt dit jaar te beurt aan Frans Verhoeven. Frans werkt reeds vele jaren mee aan het bouwen van carnavalswagens. In het begin altijd met buurtvereniging Molenheide maar nu ook sinds de kleinkinderen besmet zijn met het carnavalsvirus bij verschillende carnavalsverenigingen uit Zurrik. De laatste weken voor carnaval is hij dan ook altijd te vinden in de schuren. Naast dit werk voor het carnaval is Frans ook actief als vrijwilliger bij de thuiszorg voor het bezorgen van maaltijden in de gemeente Cranendonck, collecteert hij voor het St Nicolaas comité en helpt hij iedere vrijdagochtend samen met andere vrijwilligers bij het onderhoud van de sportvelden bij FC Cranendonck.
Na deze uitreiking zullen Prins Marc en Prinses Lidy nog eenmaal de polonaise lopen, nog eenmaal het woord nemen en dan zit het er alweer op. Zonder Prins en Prinses geen carnaval, dus snel over naar de bekendmaking. Wie zal het zijn? Hoe worden ze bekend gemaakt? Allemaal vragen die beantwoord gaan worden op het Prinsenbal 2019. Bij dezen nodigen we dan ook iedereen uit om op zaterdag 5 januari 2019 naar ons Prinsenbal te komen om zo, Carnaval 2019, goed te beginnen. Het Prinsenbal vindt plaats bij Partycentrum Antoine en begint om 20.00 uur. Ook dit jaar kan de Prins weer geraden worden deze avond. Iedereen die een gokje wil wagen, wordt tussen 20.00 – 20.30 uur bij Partycentrum Antoine verwacht waar ze ter plekke hun verwachte Prins kunnen doorgeven. De winnaar krijgt (bij individuele aanmelding) een dinercheque van 50 euro voor 2 bij Partycentrum Antoine cadeau en bij aanmelding als groep een BBQ-pakket ter waarde van 125 euro.
De Prins wordt om 21.30 uur bekend gemaakt dus zorg dat je dit niet mist. Later op de avond zal eveneens het boerenbruidspaar bekend gemaakt worden.
Op zondag 6 januari 2019 zal ook de wisseling van de wacht plaatsvinden bij onze jeugd. We nemen dan afscheid van Jeugdprins Guus, Jeugdprinses Juul en Jeugdvorst Sanne. Ook zij hebben een fantastisch jaar beleeft en zullen dit nooit meer vergeten. Alle kinderen van Roesdonk nodigen wij dan ook uit om te komen kijken naar dit afscheid en de spannende onthulling van het nieuwe prinsenpaar. Ook heeft de commissie weer een leuk spel bedacht waaraan alle kinderen mee kunnen doen. Ook wordt deze middag het mini-boerenbruidspaar bekend gemaakt!Let op, dit jaar vindt het jeugdprinsenbal plaats bij Café de Bout in Soerendonk en start om 13.30 uur.  Wij hopen weer dat jullie allemaal aanwezig zullen zijn om er een grandioos feest van te maken. Tot dan!

Powered by Blog Grabber