Prinsenbal en Jeugdprinsenbal CV de Roesdonkers

Op zaterdag 5 januari 2019 nemen we afscheid van Prins Marc en Prinses Lidy. Na een fantastisch jaar zullen zij nog eenmaal de polonaise lopen, nog eenmaal het woord nemen en dan zit het er alweer op. Zonder Prins en Prinses geen carnaval, dus snel over naar de bekendmaking. Wie zal het zijn? Hoe worden…Prinsenbal en Jeugdprinsenbal CV de Roesdonkers

02-01-2019 14:24 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 5 januari 2019 nemen we afscheid van Prins Marc en Prinses Lidy. Na een fantastisch jaar zullen zij nog eenmaal de polonaise lopen, nog eenmaal het woord nemen en dan zit het er alweer op. Zonder Prins en Prinses geen carnaval, dus snel over naar de bekendmaking. Wie zal het zijn? Hoe worden ze bekend gemaakt? Allemaal vragen die beantwoord gaan worden op het Prinsenbal 2019. Bij dezen nodigen we dan ook iedereen uit om op zaterdag 5 januari 2019 naar ons Prinsenbal te komen om zo Carnaval 2019 goed te beginnen. Het Prinsenbal vindt plaats bij Partycentrum Antoine en zal starten om 20.00 uur. Ook dit jaar kan de Prins weer geraden worden deze avond. Iedereen die een gokje wil wagen, wordt tussen 20.00 en 20.30 uur bij Partycentrum Antoine verwacht waar ze ter plekke hun verwachte prins kunnen doorgeven. De winnaar krijgt (bij individuele aanmelding) een dinercheque van 50 euro voor 2 bij Partycentrum Antoine cadeau en bij aanmelding als groep een BBQ pakket ter waarde van 125 euro. De prins wordt om 21.30uur bekend gemaakt dus zorg dat je dit niet mist. Op zondag 6 januari 2019 zal ook de wisseling van de wacht plaatsvinden bij onze jeugd. Dit zal dit jaar plaatsvinden bij Café de Bout in Soerendonk. Tijdens deze middag, die start om 13.30uur, zal langzaam duidelijk worden wie dit seizoen voorop zullen gaan. Tijdens deze middag zal ook het mini-boerenbruidspaar bekend gemaakt worden! Wees er dus bij!

Powered by Blog Grabber