Prinsenbezoek CV de Roesdonkers

Op vrijdag 1 maart zullen Prins Frank II en Prinses Annemarie van Roesdonk een bezoek brengen aan de dorpsgenoten uit Soerendonk die om een of andere reden niet bij de Carnaval aanwezig kunnen zijn.Prinsenbezoek CV de Roesdonkers

01-03-2019 10:24 – Ingezonden door Redactie

Op vrijdag 1 maart zullen Prins Frank II en Prinses Annemarie van Roesdonk een bezoek brengen aan de dorpsgenoten uit Soerendonk die om een of andere reden niet bij de Carnaval aanwezig kunnen zijn. Ook de verzorgingshuizen zullen bezocht worden. Daarnaast wordt er ook een bezoekje gebracht aan de baby’s die geboren zijn vanaf de start van het Carnavalsseizoen, 11-11-2018. Natuurlijk willen we niemand vergeten. Mocht je iemand weten die een bezoek op prijs zou stellen, laat dat dan weten aan Maria van Meijl (jos.van.meijl@hetnet.nl, 06-13282204).

Powered by Blog Grabber