Pro6 Luistert

Misschien hebt u vragen over zaken, die de gemeente regelt. Dat kan van alles zijn, variërend van vragen over waar u terecht kunt voor bepaalde zorg tot de te volgen procedure voor een aanvraag van een bouwvergunning etc. Wilt u daarbij graag geadviseerd worden door één van de raadsleden, dan kunt u…Pro6 Luistert

10-02-2019 17:43 – Ingezonden door Redactie

Misschien hebt u vragen over zaken, die de gemeente regelt. Dat kan van alles zijn, variërend van vragen over waar u terecht kunt voor bepaalde zorg tot de te volgen procedure voor een aanvraag van een bouwvergunning etc. Wilt u daarbij graag geadviseerd worden door één van de raadsleden, dan kunt u bij ons terecht. We willen dit  in de toekomst geregeld herhalen. Houd u daarvoor de aankondigingen in de regionale weekkranten in de gaten. Op maandag 11 februari kunt u terecht bij enkele raadsleden van Pro6. Deze keer zal het zijn op het adres: Stationsweg 55, 6024 BK Budel-Dorplein, van 19.30-20.30 uur. Tijdens dit inloopspreekuur zullen de raadsleden Anja van de Burgt en Kenneth Kuppens aanwezig zijn.

Powered by Blog Grabber