Pro6tival

Vrijdag16 november vond het 1e Pro6tival plaats in het Muziekhuis te Maarheeze.Omdat Pro 6  kunst en cultuur waardevol vindt voor de gemeente Cranendonck werd deze avond een live act verzorgd door de band…Pro6tival

02-12-2018 16:26 – Ingezonden door Redactie

Vrijdag16 november vond het 1e Pro6tival plaats in het Muziekhuis te Maarheeze.Omdat Pro 6  kunst en cultuur waardevol vindt voor de gemeente Cranendonck werd deze avond een live act verzorgd door de band : BRUCE (a tribute to Bruce Springsteen). Deze live band speelde nummers uit het oeuvre van The Boss. Het was een gemêleerd gezelschap van Bruce Springsteen-fans, leden van Pro 6 en natuurlijk publiek voor een spectaculaire live muziek  avond.
Er werd lekker gerockt en de aanwezigen waren enthousiast over de band.  De verrassing was een gastoptreden van Bob Dylan, (Stefan de Ouden) wanneer je je ogen dicht deed was het Bob Dylan. Ook het gastoptreden van Yildiz de Koning, met haar prachtige stem, kon de aanwezigen wel bekoren. Al met al een mooie avond en hopelijk volgend jaar het tweede festival met nóg meer publiek.
Jacomien Janssen/steunfractie Pro6

Powered by Blog Grabber