Proefavond bij Plus Dennis van Moorsel

Om u te helpen in uw keuzes rondom het eten tijdens de feestdagen organiseert Plus Dennis van Moorsel een proefavond. Op deze avond, waarbij de winkel feestelijk is aangekleed, zullen er door heel de winkel allerlei demonstraties en proeverijen georganiseerd worden.Proefavond bij Plus Dennis van Moorsel

14-12-2018 11:20 – Ingezonden door Redactie

Om u te helpen in uw keuzes rondom het eten tijdens de feestdagen organiseert Plus Dennis van Moorsel een proefavond. Op deze avond, waarbij de winkel feestelijk is aangekleed, zullen er door heel de winkel allerlei demonstraties en proeverijen georganiseerd worden. Uiteraard is ook onze vaste kok Madeleine hierbij aanwezig. Zo kunt u in een gezellige en feestelijke omgeving, culinaire ideeën op doen. Deze avond is op vrijdag 14 december 2018 van 18.00 tot 20.30 uur. Wij hopen dat u ook komt proeven en kennismaken onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen die aanwezig is, ontvangt na afloop een leuke attentie. De muzikale opluistering zal verzorgd worden door “Schootitief”. Iedere klant die deze avond bezoekt krijgt een lot. Omstreeks 20.00 uur zal er een loterij zijn waarbij leuke prijzen te winnen zijn met als hoofdprijs een LCD televisie.

Powered by Blog Grabber