Proefjesmiddag.

Op 18 november 2018 organiseert het Natuur en Milieu Centrum weer een van haar felbegeerde proefjesmiddagen. Dit keer kun je terecht bij de uitvindersacademie.Proefjesmiddag.

22-11-2018 20:54 – Ingezonden door Redactie

Op 18 november 2018 organiseert het Natuur en Milieu Centrum weer een van haar felbegeerde proefjesmiddagen. Dit keer kun je terecht bij de uitvindersacademie. Daar leer je hoe je een echte professor kan zijn. Maak kennis met Professor Oelewapper en voer proefjes uit over allerlei onderwerpen. Laat een vulkaan uitbarsten en schenk licht uit een fles. Als je wilt, dan neem je vrienden en vriendinnetjes mee en doe de proefjes samen. Maar het belangrijkste van alles; ontdek of jij een uitvinder bent! Kom dus op 18 november tussen 13:00 en 16:00 naar het Natuur en Milieu Centrum in Weert, Geurtsvenweg 4. Je kunt ieder moment binnen lopen!

Powered by Blog Grabber