Publieksbijeenkomst Dementievriendelijk Cranendonck in De Smeltkroes

Op dinsdag 27 november wordt de publieksbijeenkomst “Dementievriendelijk Cranendonck” gehouden. Deze avond vindt plaats in De Smeltkroes en begint om 19.30 uur.  In Cranendonck wordt gewerkt aan een dementievriendelijke gemeenschap en aan blijvende aandacht voor mensen met dementie en hun mantelzorgers….Publieksbijeenkomst Dementievriendelijk Cranendonck in De Smeltkroes

18-11-2018 13:59 – Ingezonden door Redactie

Op dinsdag 27 november wordt de publieksbijeenkomst “Dementievriendelijk Cranendonck” gehouden. Deze avond vindt plaats in De Smeltkroes en begint om 19.30 uur.  In Cranendonck wordt gewerkt aan een dementievriendelijke gemeenschap en aan blijvende aandacht voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Uw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken! Doet u ook mee? Kom dan naar de publieksbijeenkomst ‘Dementievriendelijk Cranendonck’.

Aan de hand van optredens van toneelgroep Ervarea komen tijdens deze avond verschillende ervaringen van leven met dementie aan bod en verzamelt de organisatie ideeën en initiatieven hoe mensen met dementie betrokken blijven in de gemeenschap.
Hoe kunt u daar als ondernemer, vereniging of inwoner aan bijdragen? De organisatie vraagt u mee te denken over hoe we hier in de toekomst vorm aan kunnen geven.
Deze bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij het thema (leven met) dementie en bij wil dragen aan een dementievriendelijke Cranendonckse gemeenschap. (betrokken inwoners, een KBO-groep, woongroepen, zorgcoöperaties, onderwijs, ondernemersverenigingen, dagopvang, bibliotheek etc.)

Aanmelden en meer informatie
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via www.goedbezigcranendonck.nu
(vóór 20 november). Op deze site vindt u ook meer informatie over wat dementievriendelijk inhoudt. Eén week voor de bijeenkomst ontvangt u het programma en de locatiegegevens.

Powered by Blog Grabber