Pupil van de Week

Bij de wedstrijd sv Budel – SBC is Don te Raaij. Don is 10 jaar en gaat in zijn woonplaats Hamont naar de basisschool. Don voetbalt bij sv Budel JO11-1 en speelt daar als rechtsvoor.Pupil van de Week

01-12-2018 15:44 – Ingezonden door Redactie

Bij de wedstrijd sv Budel – SBC is Don te Raaij. Don is 10 jaar en gaat in zijn woonplaats Hamont naar de basisschool. Don voetbalt bij sv Budel JO11-1 en speelt daar als rechtsvoor. Zijn favoriete club naast sv Budel zijn PSV en Barcelona en zijn favoriete voetballer is Messi. Ook bij sv Budel heeft Don een favoriet en dat is zijn zus Maxime te Raaij van de MO15-1. Naast voetballen vindt Don het leuk om te gamen. Hij speelt graag fortnite, maar springt ook graag thuis op de trampoline. Dat Don sportief is, blijkt wel uit het feit dat hij de Ekkerloop al ooit gewonnen heeft en ook al vijfmaal de beste was bij de Stratenloop in Hamont. Don we wensen je heel veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel 1 veel geluk!

Powered by Blog Grabber