Pupil van de Week

Bij de wedstrijd sv Budel – WODAN is Sen de Laat. Sen is 11 jaar en zit in groep 8 van OBS de Triolier in Budel. Sen speelt bij sv Budel in de JO12-1 en is hier de vaste keeper.Pupil van de Week

27-10-2018 10:59 – Ingezonden door Redactie

Bij de wedstrijd sv Budel – WODAN is Sen de Laat. Sen is 11 jaar en zit in groep 8 van OBS de Triolier in Budel. Sen speelt bij sv Budel in de JO12-1 en is hier de vaste keeper. Naast sv Budel is hij fan van PSV en Juventus en zijn favoriete spelers zijn Jeroen Zoet en Cristiano Ronaldo. Bij sv Budel is Sen fan van zijn teamgenoot Ties van Cranenbroek en Don Driessen. Naast voetballen is hij vaak buiten te vinden en vindt hij het leuk om Fortnite te spelen. Sen is al jaren de vaste keeper van zijn team en hoopt ooit bij PSV in het doel te mogen staan. Tot die tijd blijft hij lekker oefenen bij sv Budel en in de tuin met zijn vrienden. Sen, we wensen je heel veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel 1 veel geluk!

Powered by Blog Grabber