Pupil van de Week

Bij de derby sv Budel – Maarheeze is Fem van Leeuwen Pupil van de Week. Fem is 11 jaar en zit in groep 7 van Basisschool de Boogurt in Budel.Pupil van de Week

05-05-2018 16:01 – Ingezonden door Redactie

Bij de derby sv Budel – Maarheeze is Fem van Leeuwen Pupil van de Week. Fem is 11 jaar en zit in groep 7 van Basisschool de Boogurt in Budel. Fem speelt bij sv Budel in de MO11-1 en speelt daar het liefst aan de linkerkant van het veld. Linksachter of linksmidden maakt haar niet uit. Naast sv Budel is Fem fan van PSV en haar favoriete voetballers zijn Lieke Martens en Hirving Lozano. Bij sv Budel is Fem fan van haar vader Rob, die nog altijd actief is bij de 35+ voetballers op vrijdagavond. Naast voetballen vindt Fem het leuk om te turnen en gaat ze soms naar PSV kijken. Fem, we wensen je heel veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel 1 veel geluk!

Powered by Blog Grabber