Pupil van de Week

BUDEL – Bij de wedstrijd sv Budel tegen DBS is Tijn van Gogh Pupil van de Week.Pupil van de Week

22-03-2019 12:29 – Ingezonden door Redactie

BUDEL – Bij de wedstrijd sv Budel tegen DBS is Tijn van Gogh Pupil van de Week. Tijn is 10 jaar oud en zit in groep 7 van Basisschool de Schatkist in Budel. Tijn is verdediger en speelt in JO11-1 van onze vereniging. Naast sv Budel is Tijn fan van Ajax. Zijn favoriete voetballer is Nico Tagliafico. Bij sv Budel is Tijn zijn favoriete voetballer Johan Looijmans van sv Budel 35+1. Naast voetballen vindt Tijn het leuk om te gamen en speelt hij graag buiten. Tijn heeft het heel erg naar zijn zin en wil zijn trainer Freddy bedanken voor alle inzet in de afgelopen jaren als leider en trainer. Tijn, we wensen je heel veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel 1 veel geluk!

Powered by Blog Grabber