Pupil van de week Rood-Wit’67/Plus

BUDEL-DORPLEIN – Zondag staat de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 1 tegen Riethoven 1 op het programma.Pupil van de week Rood-Wit’67/Plus

29-03-2019 09:36 – Ingezonden door Redactie

BUDEL-DORPLEIN – Zondag staat de wedstrijd Rood-Wit’67/Plus 1 tegen Riethoven 1 op het programma. Een mooie kans voor RoodWit om revanche te nemen voor de nederlaag tegen Riethoven afgelopen weekend.  Silke Sengers is dan de ‘Pupil van de Week.’ Zij zit in groep 6 vna de Sint Andreasschool. Silke voetbalt als spits in de JO9 van Rood-Wit’67/Plus. Haar favoriete speler bij Rood-Wit’67/Plus is Anna Burhorst. En in het profvoetbal is ze fan van Barcelona-ster Lionel Messi. Silke eet graag een pizza en naast voetballen vindt ze dansen en tekenen leuk. Rood-Wit’67/Plus wenst Silke veel plezier als  ‘Pupil van de Week.’

Powered by Blog Grabber