Rabo-dressuurtrofee 2018

Op 12 en 13 mei wordt de jaarlijkse Rabo-dressuurtrofee georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement op het sportpark ‘De Romrijten’ in Maarheeze bij Rijvereniging De Maresca Ruiters omvat de selectiewedstrijd…Rabo-dressuurtrofee 2018

04-05-2018 16:17 – Ingezonden door Redactie

Op 12 en 13 mei wordt de jaarlijkse Rabo-dressuurtrofee georganiseerd. Dit jaarlijks terugkerende evenement op het sportpark ‘De Romrijten’ in Maarheeze bij Rijvereniging De Maresca Ruiters omvat de selectiewedstrijd voor pony’s en paarden dressuur. Op zaterdag 12 mei is het de beurt aan alle ponyruiters en amazones. Op zondag 13 mei is het de beurt aan de paardenruiters en amazones. Dit jaar worden er weer vele extra rubrieken georganiseerd zoals: de bixierubriek voor de allerkleinsten, de bestgaande rijpony en aan het einde van iedere dag een finalerubriek. Tijdens deze finale strijden alle winnaars van iedere rubriek tegen elkaar voor leuke prijzen! De wedstrijd is ook opengesteld voor ruiters en amazones buiten kring Eindhoven.
In de tent is het elk jaar weer een gezellig samenzijn van paardensportliefhebbers, familie en vrienden. Maar ook u bent van harte welkom op dit mooie evenement! De terreinen zijn gelegen achteraan op sportpark De Romrijten en de entree is op beide dagen geheel gratis!

Powered by Blog Grabber