Reanimatiecursus Seniorenvereniging Budel

Op 22 januari staat onze jaarlijkse reanimatiecursus weer op de agenda. Weet u wat u moet doen als het er echt om gaat? Om up-to-date te blijven en nieuwe dingen te leren is het noodzakelijk om jaarlijks de cursus reanimatie te doen/herhalen. Deze keer staat ook het onderwerp ‘slagaderlijke bloedingen,…Reanimatiecursus Seniorenvereniging Budel

21-01-2019 11:37 – Ingezonden door Redactie

Op 22 januari staat onze jaarlijkse reanimatiecursus weer op de agenda. Weet u wat u moet doen als het er echt om gaat? Om up-to-date te blijven en nieuwe dingen te leren is het noodzakelijk om jaarlijks de cursus reanimatie te doen/herhalen. Deze keer staat ook het onderwerp ‘slagaderlijke bloedingen, hoe te handelen’ op het programma.
Door regelmatig te oefenen houd je de vaardigheden bij, blijft je kennis op peil, sterk je je zelfvertrouwen en kun je adequaat reageren in noodsituaties. De cursus bevat minder theorie en meer praktijk. Mocht u interesse hebben om mee te doen, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Opgeven kan bij het secretariaat via tel 0031 495 492519 of mail: kbo.budel@hotmail.com

Powered by Blog Grabber