Receptie c.v. De Toeters

Onze Dorstlustige Hoogheden staan te popelen! Aanstaande zondag 10 februari  vindt de receptie plaats van Prins Jos III & Prinses Driena, Jeugdprinsenpaar Luuk en Sophie met de adjudanten Yente, Stan en Rick. Vanaf 15:11 uur zal het podium in De Reinder (gelegen aan de Grootschoterweg)  vrijgemaakt…Receptie c.v. De Toeters

09-02-2019 15:55 – Ingezonden door Redactie

Onze Dorstlustige Hoogheden staan te popelen! Aanstaande zondag 10 februari  vindt de receptie plaats van Prins Jos III & Prinses Driena, Jeugdprinsenpaar Luuk en Sophie met de adjudanten Yente, Stan en Rick. Vanaf 15:11 uur zal het podium in De Reinder (gelegen aan de Grootschoterweg)  vrijgemaakt worden voor onze hoogheden. Hopelijk zullen velen de weg naar Toeterland vinden om hier de handjes te komen schudden. Bij binnenkomst in De Reinder worden alle gasten welkom geheten waarna vervolgens iedereen in de zaal kan meegenieten van wat er op het podium gebeurt. In de zaal is via het scherm te volgen wie er welkom is op het podium. Deze volgorde wordt bepaald op volgorde van binnenkomst. Naast de familie, vrienden/kennissen, buurt en de vele Schoter carnavalsverenigingen zullen ook de collega zusterverenigingen van de omringende dorpen op bezoek gaan komen. Het belooft dus wederom een oergezellige middag en avond te gaan worden in De Reinder. De receptie duurt tot 18:11 uur waarna ongetwijfeld een leuk feestje zal losbarsten waarvoor iedereen die van een feestje houdt is uitgenodigd! Carnaval op Schoot leeft, daar moet je bij zijn!
?

Powered by Blog Grabber