Receptie Prins Jos III en Prinses Driena

Op zondagmiddag 10 februari was het file rijden in het centrum van Budel-Schoot en in De Reinder. Reden was de receptie van Prins Jos III, Prinses Driena, Jeugdprinsenpaar Luuk en Sophie en de adjudanten…Receptie Prins Jos III en Prinses Driena

19-02-2019 14:40 – Ingezonden door Redactie

Op zondagmiddag 10 februari was het file rijden in het centrum van Budel-Schoot en in De Reinder. Reden was de receptie van Prins Jos III, Prinses Driena, Jeugdprinsenpaar Luuk en Sophie en de adjudanten Yente, Stan en Rick.
Al vroeg in de middag waren het de familieleden en kennissen van de hoogheden die al voor de start van de receptie waren uitgenodigd. Vanaf 15:00 uur was het volle bak in De Reinder. Velen vonden de weg naar het podium op onze jubileumprins de hand te kunnen schudden. De zusterverenigingen uit onze omgeving (zelfs internationaal) , de vele Schoter (carnavals)verenigingen  vrienden, kennissen en niet te vergeten de buurtgenoten waren allemaal present! Zoals geschreven zorgden alle aanwezigen voor een extreem drukke en sfeervolle receptie. Dank aan iedereen die de moeite nam om langer te wachten om de hoogheden de hand te schudden, het was het meer dan waard! Na afloop werd de receptie vervolgd door (wederom) een heel leuk feestje. Alle Prinselijke Hoogheden en c.v. De Toeters bedanken alle aanwezigen voor deze geweldige middag!  Wat hebben ze genoten, zoals op bijgaande foto (aan het einde van de avond gemaakt) nog steeds te zien is! Op naar het carnavalsweekend wat natuurlijk gestart wordt met het Festibal (voorheen Zuipschuitenbal) wat De Toeters samen met De Feestbeesten gaan organiseren. Natuurlijk is het al mogelijk om in te schrijven via onze website www.cvdetoeters.nl voor een tweetal activiteiten. Inschrijven is noodzakelijk voor het Kiekt ne zoe nauw ontbijt op zondag 3 maart en voor onze grote bonte optocht op maandag 4 maart! Over deze en alle andere activiteiten leest u de komende weken meer in HAC Weekblad!

Powered by Blog Grabber