Receptie prinsenpaar van Buul

Zaterdag 12 januari is heel Buul en omgeving van harte uitgenodigd door de dorstlustige Hoogheden Prins Tijn I en Prinses Astrid om naar hun receptie te komen. De receptie wordt gehouden in Partycentrum…Receptie prinsenpaar van Buul

10-01-2019 15:52 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 12 januari is heel Buul en omgeving van harte uitgenodigd door de dorstlustige Hoogheden Prins Tijn I en Prinses Astrid om naar hun receptie te komen. De receptie wordt gehouden in Partycentrum “Proost” en samen met hun adjudanten Giel en Frank, de Raad van Elf en de Dames willen ze graag samen met iedereen Proosten op een mooi carnaval 2019. De receptie begint om 18.30 uur en om 21.00 uur als alle handjes geschud zijn, kusjes gegeven en beste wensen uitgewisseld hoopt de commissie Bals het aansluitende Knalfeest te laten beginnen. En dan feesten we door tot in de kleine uurtjes: Hop Tjop, gas erop!

Powered by Blog Grabber