Redactie

Heb jij tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Kom dan naar Theater De Hofnar op donderdag 14 maart.Redactie

11-03-2019 09:29 – Ingezonden door Redactie

Heb jij tijd voor het tijdloze spel van bandoneón en piano? Kom dan naar Theater De Hofnar op donderdag 14 maart. Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal nemen je deze avond mee naar gisteren, vandaag en morgen. Verschaf jezelf een alibi, verzin een excuus om een avond lang te onthaasten en weg te dromen bij de klanken van tongen en snaren in een duurzaam concert, voorzien van een echte Argentijnse pauze.

De muziek van Juan Pablo en Carel vindt zijn oorsprong in Argentijnse, Afrikaanse en Europese harmonieën en ritmes. De mannen blijven immer zoeken naar nieuwe klanken door deze voortdurend te combineren. Hun composities reflecteren de dwaze tijd waarin we leven, waarbij we nauwelijks tijd voor elkaar en onszelf lijken te hebben en waarin ook het klimaat en het weer (‘tiempo’ in het Spaans) snel veranderen. Carel en Juan Pablo laten zich inspireren door deze thema’s in Dwaze Tijd – Tiempo loco.

Laat je mobieltje thuis en kom tot rust. Laat dit duo je vanuit het haastige dorp meevoeren naar de onmetelijke pampa, waar mens en dier nog alle tijd van de wereld hebben. Gun jezelf de tijd van je leven!
Kaarten reserveren
Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar 0031 40 2074020.

Speciale actie
Laat ons vóór maandag 11 maart weten met wie en waarom je graag naar ‘tiempo Loco’ zou willen op donderdag 14 maart via [email protected] en maak kans op 2 vrijkaartjes!

Powered by Blog Grabber