Repair Café en schilderen in ’t Buuls zitje

Afgelopen week was er woensdagmiddag  weer een workshop schilderen voor beginners in ons trefpunt. Een zestal bezoekers ging fanatiek aan de slag met kwast en verf en de voorkeur lag toch  op de ‘dikke…Repair Café en schilderen in ’t Buuls zitje

05-04-2019 11:02 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen week was er woensdagmiddag  weer een workshop schilderen voor beginners in ons trefpunt. Een zestal bezoekers ging fanatiek aan de slag met kwast en verf en de voorkeur lag toch  op de ‘dikke dames’…Nu bleek ook hoe heerlijk ontspannen schilderen is en de tijd vloog echt om .Om een uur of vier ging iedereen met een geweldig schilderij naar huis en heeft men er vaak een hobby bij. In het najaar is er weer een workshop gepland. Op zaterdag 6 april is er een Repair Café. Geef je apparaat een tweede kans. Vaak zijn de broodroosters, kruimelzuigers, koffiezetapparaten of haardrogers nog te repareren. Weggooien kan altijd nog. De reparaties zijn gratis maar een bijdrage in de pot wordt wel gewaardeerd. Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur. Op woensdag 10 april is er een Spaanse lunch om 12.00 uur voor 5 euro. Heerlijke tapashapjes en tortilla’s .Hiervoor kun je je nog inschrijven. Vergeet ook niet onze wekelijkse activiteiten zoals , kaarten, knutselen (in de even weken) ,spelletjes, lunchen, schilderen . Voor meer info over alle activiteiten kun je mailen naar buulszitje@gmail.com of  bellen naar 0031 6 10227398. Bekijk ook eens onze Facebookpagina voor leuke artikelen en foto’s. Je vindt ons Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 32 tegenover de Borgh.

Powered by Blog Grabber